BrandboxBrandboxBrandboxBrandboxBrandboxBrandbox

Vitality Room

Vitaliteit is een van de grootste én meest duurzame consumententrends van het komend decennia.  Steeds vaker zoekt de consument naar manieren om de nadelige effecten van zijn gejaagde en ongezonde lifestyle te compenseren.  Toenemend bewustzijn en kennis omtrent alle aspecten van een gezonde en vitale lifestyle hebben geleid tot een veranderd consumentengedrag. Een snelgroeiende vraag naar allerlei nieuwe producten en diensten die inspelen op deze behoefte is het resultaat. Dit heeft ook grote invloed op de vraag en het verwachtingspatroon in de hotelbranche.

Het Vitality Room concept helpt de hotelier om in te spelen op deze snelgroeiende trend. Duurzaamheid, gemak en gezondheid komen samen in deze “next generation hotelroom”.

Een hotelkamer met een inspirerend verhaal die uw lifestyle blijvend zal veranderen. Toepassing van de nieuwste technieken bieden uw gasten betaalbare toegevoegde waarde die een extra impuls geeft aan de vitaliteit van uw gasten zowel tijdens als na het verblijf. Het concept biedt tevens mogelijkheden bij het creeren van nieuwe verdienmodellen, toepassen van prijsdifferentiatie en het bieden van een unieke en onderscheidende gastbeleving.