BrandboxBrandboxBrandboxBrandboxBrandbox

Na een bouwkundige opleiding te hebben voltooid begon Gino Hoes te werken aan zijn echte passie en heeft zich hierbij breed ontwikkeld. "leren vanaf de basis" was hierbij het motto en op 25 jarige leeftijd gaat hij als zelfstandig ondernemer aan de slag.

Het begon allemaal met het ontwerpen en uitvoeren van interieurprojecten voor de welgestelde consumenten en hij groeide, na een "ontwerpwinkel" voor maatwerkmeubelen en deelname aan nationale meubelontwerpwedstrijden, uit tot een veelzijdige en enthousiaste ontwerper.

De interesse in het hotelwezen werd gewekt toen hij werd ingehuurd als projectmanager bij een hotelinrichter en begon het avontuurlijke leven waar hij lang van had gedroomd. Gastbeleving heeft ruim 20 jaar als rode draad de werkzaamheden beinvloed.

Al ruim 10 jaar woont en werkt Gino Hoes in het rustgevende Drenthe waar hij de ruimte heeft gevonden om een stimulerende studio te maken binnen de muren van een prachtige Saksische boerderij. Hier ontstaan de mooiste creaties en ideen die verwerkt worden in de projecten die Ipro BV ontwikkeld en uitvoert.

Persoonlijke groei en een brede interesse in techniek en innovaties vormen uiteindelijk de basis voor het ontwikkelen van diverse "experience concepts" met een focus op gastbeleving en vitaliteit. Hospitality 2.0 zeg maar. Zo ontstaat ook het idee om een nieuw slaapsysteem voor de hotels te ontwikkelen waarbij de jarenlange praktijkervaring wordt samengevoegd met techniek en ergonomie en ontstaat het TopperBox™ slaapsysteem. "The best hotelbed" is geboren en wordt nu wereldwijd verkocht. 

"Inspiratie halen uit het leven, in jezelf blijven geloven, de passie koesteren en luisteren naar je hart, brengt en houdt je op de juiste koers"Gino R. Hoes

Gino R. Hoes